Založ si blog

Stratená európa, obsadzovaná migrantami.

Všimli ste si tie idiotské bilboardy s polmesiacom na Eiffelovke, pri hlavných ťahoch po celom Slovensku, s ufňukaným, xenofóbnym výkrikom do tmy, korý zmieňujem v nadpise? Po “ Odvahe proti systému “ je to len jeden z ďaľších zjavných prejavov úpadku kresťanských hodnôt a strácania sa základných princípov ľudskosti a solidarity, pred očami mlčiacej verejnosti. Pomalé posúvanie hraníc tolerovania netolerancie zakladá predpoklady pre akceptáciu šírenia ultrapravicových, alebo ultraľavicových názorov, so všetkým zhubným následkami, ktoré so sebou prinášajú. Prosperita spoločnosti, v ktorej žijeme, ale ktorú si neuvedomujeme, je v protiklade s primitivizáciou mediálneho priestoru. Slovenské cesty pripomínajú stránky inzertných novín, mestá sú plné bilboardov, pekrývajúcich architektúru, ktoré zmenili ulice na trojrozmerný Teleshoping. Sme v krajine, kde sa každý rozumie všetkému, zvlášť tomu, o čom nemá ani šajnu a v krajine, kde akýkoľvek hejt či trollovanie sa pokladá za názor. Správy nám vysielajú infantilní žurnalisti, hodnota informácií sa vyrovnáva školskému rozhlasu a detským školským novinám. Riešením je ísť svojou cestou, počúvať srdce a riadiť sa rozumom a keď nemám svojho dosť, tak rozumom rešpektovaných autorít.

Millenials, alebo ako to dať na Valla.

30.01.2019

“ Millenials“ narodili sa po roku 2000 . Všetci vieme že je to generácia bez stigmy totalitného režimu, bez obmedzenia železnou oponu, vychovávaná hudobnými festivalmi a hlavne žijúca vo virtuálnom, instatntnom priestore sociálnych sietí, živená informačným “ fast foodom „, žijúca svoj život cez IPS display hi – tec mobilov v materiálnom [...]

Roman Michelko

Koalícia sa nezhodne na Harabinovi ani na šéfovi NR SR. SNS má svoje požiadavky, hovorí Michelko

27.04.2024 14:50

Čo sa týka RTVS, vo vzduchu aktuálne lieta osem až desať mien ľudí, ktorí by chceli novej STVR šéfovať.

Euro / Eurá / Bankovka / Peniaze /

Števulová: Koalícia chce zastrašiť mimovládky. Michelko: Chceme zvýšiť transparentnosť ich financovania

27.04.2024 14:07

Strana Progresívne Slovensko považuje návrh novely zákona o mimovládnych organizáciách predložený SNS za protizákonný a protiústavný.

Dmitrij Peskov

Peskov: Neexistujú žiadne predpoklady pre mierové rokovania Ruska a Ukrajiny

27.04.2024 13:29

Špeciálna vojenská operácia, ako Rusko označuje vojnu na Ukrajine, bude pokračovať, pre mierové rokovania nie sú podľa Moskvy žiadne predpoklady.

Alexej Navaľnyj

WSJ: Putin zrejme nenariadil zabiť Navaľného, konštatovali americké tajné služby

27.04.2024 12:42

Americké tajné služby podľa nemenovaných predstaviteľov dospeli k záveru, že Putin pravdepodobne nenariadil, aby Navaľného vo februári zabili.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2
Celková čítanosť: 4874x
Priemerná čítanosť článkov: 2437x

Autor blogu

Kategórie

Archív

Odkazy