Založ si blog

Millenials, alebo ako to dať na Valla.

“ Millenials“ narodili sa po roku 2000 . Všetci vieme že je to generácia bez stigmy totalitného režimu, bez obmedzenia železnou oponu, vychovávaná hudobnými festivalmi a hlavne žijúca vo virtuálnom, instatntnom priestore sociálnych sietí, živená informačným “ fast foodom „, žijúca svoj život cez IPS display hi – tec mobilov v materiálnom dostatku a absolútnej slobode. Volebný potenciál tejto generácie ako prvý úspešne uchopil volebný team Matúša Vallu. Neformálnou hipsterskou predvolebnou kampaňou, v eleganetnej neformálnej póze jedného z nás / teda z millenialov /, s gráciou rockovej hviezdy zvalcoval konkurenciu ľahko a s úsmevom. Ale voľbami to nekončí . Jeho profesionálne pôsobenie vo funkcii je on – line prezentované na sociálnej sieti s dostatočným množstvom selfies, vždy v neformálnej póze jedného z „nás“, nie z “ nich“ a to v najrôznejších situáciách, dennej či nočnej dobe, presne v duchu uspokojovania potrieb instantnej generácie milujúcej start – upy, aperrol – spritz, prosseco, sun – deck, Nu – spirit, Pohodu či Grape … Po bratislavskej Vallo – yovej kométe môžeme čakať v najbližších voľnách – teraz tých prezdientských – úbytok oblekov, kravát a kandidáti / tky budú tak sexy a in, ako nikdy predtým. Bez ohľadu na realitu, či výsledky akýchkoľvek volieb, čaká nás skvelá virtuálna budúcnosť, taktovaná up-dateami výrobcov mobilov.

Stratená európa, obsadzovaná migrantami.

24.01.2019

Všimli ste si tie idiotské bilboardy s polmesiacom na Eiffelovke, pri hlavných ťahoch po celom Slovensku, s ufňukaným, xenofóbnym výkrikom do tmy, korý zmieňujem v nadpise? Po “ Odvahe proti systému “ je to len jeden z ďaľších zjavných prejavov úpadku kresťanských hodnôt a strácania sa základných princípov ľudskosti a solidarity, pred očami mlčiacej [...]

Žilina, polícia, riskantná jazda

Sedemnásťročného mladíka pri riskantnej jazde zastavili až policajné výstrely

27.04.2024 22:24

Vodič BMW na výzvy na zastavenie nereagoval, policajti museli použiť varovné výstrely.

Jaroslaw Kaczyński

Líder opozičnej PiS Kaczyňski: Kandidujeme do europarlamentu, aby sme odmietli Green Deal

27.04.2024 22:09

Európska zelená dohoda bude podľa Kaczyńského pre Poľsko znamenať i čoraz vyššie ceny energií, ale aj nárast cien "prakticky vo všetkých oblastiach".

žralok belavý, belasý, žralok modrý

Britského turistu zranil v Karibiku žralok, útočil len desať metrov od brehu

27.04.2024 20:00

Šesťdesiatštyriročný britský turista skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti, keď ho pri severnom pobreží karibského ostrova Tobago napadol žralok.

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2
Celková čítanosť: 4875x
Priemerná čítanosť článkov: 2438x

Autor blogu

Kategórie

Archív

Odkazy