Založ si blog

Millenials, alebo ako to dať na Valla.

“ Millenials“ narodili sa po roku 2000 . Všetci vieme že je to generácia bez stigmy totalitného režimu, bez obmedzenia železnou oponu, vychovávaná hudobnými festivalmi a hlavne žijúca vo virtuálnom, instatntnom priestore sociálnych sietí, živená informačným “ fast foodom „, žijúca svoj život cez IPS display hi – tec mobilov v materiálnom dostatku a absolútnej slobode. Volebný potenciál tejto generácie ako prvý úspešne uchopil volebný team Matúša Vallu. Neformálnou hipsterskou predvolebnou kampaňou, v eleganetnej neformálnej póze jedného z nás / teda z millenialov /, s gráciou rockovej hviezdy zvalcoval konkurenciu ľahko a s úsmevom. Ale voľbami to nekončí . Jeho profesionálne pôsobenie vo funkcii je on – line prezentované na sociálnej sieti s dostatočným množstvom selfies, vždy v neformálnej póze jedného z „nás“, nie z “ nich“ a to v najrôznejších situáciách, dennej či nočnej dobe, presne v duchu uspokojovania potrieb instantnej generácie milujúcej start – upy, aperrol – spritz, prosseco, sun – deck, Nu – spirit, Pohodu či Grape … Po bratislavskej Vallo – yovej kométe môžeme čakať v najbližších voľnách – teraz tých prezdientských – úbytok oblekov, kravát a kandidáti / tky budú tak sexy a in, ako nikdy predtým. Bez ohľadu na realitu, či výsledky akýchkoľvek volieb, čaká nás skvelá virtuálna budúcnosť, taktovaná up-dateami výrobcov mobilov.

Stratená európa, obsadzovaná migrantami.

24.01.2019

Všimli ste si tie idiotské bilboardy s polmesiacom na Eiffelovke, pri hlavných ťahoch po celom Slovensku, s ufňukaným, xenofóbnym výkrikom do tmy, korý zmieňujem v nadpise? Po “ Odvahe proti systému “ je to len jeden z ďaľších zjavných prejavov úpadku kresťanských hodnôt a strácania sa základných princípov ľudskosti a solidarity, pred očami mlčiacej [...]

polícia

Polícia obvinila v prípade mŕtveho muža na Orave 59-ročného muža z vraždy

11.05.2024 19:54

Obvinený muž mal v rodinnom dome v Námestove po predchádzajúcom vzájomnom konflikte bodnúť do oblasti hrudníka 56-ročného muža.

Rusko Mišustin

Putin potvrdil zloženie novej vlády, ktorá bude mať desať vicepremiérov

11.05.2024 17:26, aktualizované: 19:31

Staronový ruský premiér Michail Mišustin predložil Štátnej dume kandidátov na posty v novej vláde.

Poland Auschwitz Anniversary

Odhalili bustu roľníkovi z Kysúc, ktorý prispel k tomu, aby sa svet dozvedel o nacistickom vraždení Židov v Auschwitzi

11.05.2024 17:00

Ondrej Čanecký sa zachoval statočne. Pomohol dvom väzňom na úteku, ktorí chceli podať svedectvo o hrôzach v hitlerovskom tábore smrti.

Afganistan Baglán záplavy

Záplavy na severe Afganistanu si vyžiadali stovky obetí

11.05.2024 16:25

Afganistan patrí ku krajinám najhoršie postihnutým dôsledkami klimatických zmien a je zároveň najmenej schopný na takéto udalosti reagovať.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2
Celková čítanosť: 4881x
Priemerná čítanosť článkov: 2441x

Autor blogu

Kategórie

Archív

Odkazy